fbpx

Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Accés a la Universitat PAP

 

 

 Curs Presencial 2019-20

Inici del curs

21 de setembre 2019

Durada

8 mesos

Convocatòria i realització proves

Encara no s'ha publicat (previsió abril 2020)

Horaris

Dissabtes

9:00
10:30

Competència logicomatemàtica

11:00
13:00

Competència comunicativa
Llengua catalana

      

Metodologia Campus 25

 Plataforma virtual: a Classlife, teniu un espai educatiu pràctic i dinàmic on l’alumne pot consultar la programació setmanal així com disposar de més exercicis, solucionaris, esquemes, webs d’interès i tota mena de consells acadèmics.

Materials propis: Campus 25 disposa també de dossiers i llibres propis que recullen els continguts dels temaris oficials així com exercicis i exàmens de convocatòries anteriors.

Assessorament acadèmic: l’espai de coordinació pedagògica ajuda l'alumnat a utilitzar correctament tots els recursos acadèmics, organitza i supervisa la realització dels simulacres trimestrals i informa els alumnes sobre el procés d'inscripció a les proves i sobre la nota de tall que li demanaran. 

Simulacres d’examen: al llarg del curs es convocaran tres simulacres per tal que l’alumne es familiaritzi amb l’estructura, la puntuació de cada exercici, i la temporització de la prova oficial.

Orientació professional: el tutor recomanarà a l’alumne, si s’escau, quins estudis podrà seguir més endavant i li explicarà quins itineraris professionals pot escollir. També l’ajudarà en el procés de preinscripció dels estudis escollits. 

Tarifes Curs Presencial 

Pagament complet

916€

Pagament fraccionat

Matrícula 130€

8x120€

  • Els cobraments mensuals de les quotes es faran per domiciliació bancària el dia 15 de cada mes.
  • Els alumnes que també es matriculin al curs de preparació de les PAU, tindran un 50% de descompte en aquest curs de les PAP.

 

Documentació matrícula

 

  • Fotocòpia DNI
  • Import de la matrícula o l’import del curs complet
  • Dades bancàries (en cas de pagament fraccionat)

 

CAMPUS 25
Centre de Formació d'Adults autoritzat pel Consorci d’Educació de Barcelona
(DOGC 5885-24.5.2011)

 

Aquest lloc web utilitza cookies per poder millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació Accepto No accepto