fbpx

ESO Proves Lliures

 

 

Curs Online 2019-20

Cada any, el Departament d'Educació convoca dos proves o convocatòries oficials d’exàmens pels alumnes que volen obtenir la titulació de l'ESO.

A Campus 25 oferim als alumnes un curs de formació online amb tutories per poder preparar aquests exàmens.

 

 • La modalitat online de l'ESO es destina exclusivament als alumnes que vulguin presentar-se a les proves lliures.
 • Per obtenir, en canvi, la titulació oficial expedida per Campus 25 és necessari cursar la formació presencial.

 

Funcionament del curs on-line

 1. L'alumne rebrà les claus d'accés a la nostra plataforma de formació online Classlife, i se li assignarà un tutor de curs.
 2. El tutor del curs presentarà virtualment a l’alumne els professors de cada matèria, i també els facilitarà la informació general sobre les proves.
 3. Els professors enviaran un missatge des de l’aula virtual per explicar el temari de cada matèria, la tipologia de l’examen i els recursos didàctics.
 4. Els professors disposaran setmanalment unes tasques que seran corregides on-line.
 5. Un vegada al mes, el tutor es posarà en contacte amb l’alumne per contrastar el grau de satisfacció i per valorar el seu aprofitament.
 6. L’alumne podrà fer a casa o al centre tres exàmens simulacres que s’ajustaran a l’estructura, el temps i als continguts dels exàmens oficials
 7. El tutor informarà l’alumne de les dates oficials dels exàmens, dels processos d’inscripció a les proves, i li donarà tots els consells metodològics i pràctics.
 • L'alumne es pot matricular quan vol, i pot presentar-se a qualsevol de les dues convocatòries, la de març i/o la de novembre.
 • L’important és que aprovi els àmbits en les successives convocatòries.
 • Per això la formació acaba quan aprova els 3 àmbits. 

 

Metodologia Campus 25

Plataforma online: Els contingut es preparen setmanalment gràcies a la plataforma virtual Classlife, un espai educatiu pràctic i dinàmic on l’alumne pot consultar la programació setmanal així com disposar de més exercicis, solucionaris, esquemes, webs d’interès i tota mena de consells acadèmics.

Assessorament acadèmic: l’espai de coordinació pedagògica ajuda l'alumnat a utilitzar correctament i de manera flexible tots els recursos acadèmics, organitza i supervisa l’evolució acadèmica de l’estudiant per aconsellar-lo quan pot presentar-se a l’examen.

Orientació professional: el tutor recomanarà a l’alumne, si s’escau, quins estudis podrà seguir més endavant i li explicarà quins itineraris professionals pot seguir. També l’ajudarà en el procés de preinscripció dels estudis escollits.

Tutories presencials: Les tutories presencials són opcionals. L'alumne ha d'acordar amb el tutor el dia i l'hora de la sessió.

 

Tarifes del curs online

Àmbits

1

2

3

Pagament mensual

Matrícula 70€

90€

180 €

270€

 

 • Els cobraments mensuals de les quotes es faran per domiciliació bancària el dia 15 de cada mes.
 • El pagament mensual es fa fins que l'alumne es presenti a l’examen i aprovi els tres àmbits. Sigui en una, en dos o en diverses convocatòries.

 

Procés de matriculació

Documents

 •  Fotocòpia del DNI
 • Import de la matrícula
 • Nº de compte bancari, en cas que es domiciliï el curs
 • Llibre Blau d’ESO (l’original) o el Certificat dels Estudis cursats de l’ESO, en cas que es puguin convalidar mòduls.

  

CAMPUS 25
Centre de Formació d'Adults autoritzat pel Consorci d’Educació de Barcelona
(DOGC 5885-24.5.2011)

 

Aquest lloc web utilitza cookies per poder millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació Accepto No accepto