fbpx

Accés a CFGS Distància - Curs Online

 

 

 Hola, soc en Josep Cardeñosa, codirector de Campus25 i tutor del curs de preparació de les proves d’accés a grau superior.

Per a l'equip de Campus 25 preparar les proves d'accés a grau superior  en la modalitat del curs on-line és un repte acadèmic molt gratificant. Són els mateixos professors que imparteixen les classes presencials en els horaris de matins i tardes els qui s'encarreguen del seguiment dels alumnes que opten per la modalitat on-line. Si no disposes de temps per assistir a classe no et preocupis, la modalitat on-line et permetrà igualment superar les proves d'accés i poder cursar un grau superior ja sigui on-line o presencialment.

Per a poder-vos garantir que la formació del curs on-line us permeti superar les proves d'accés, us oferim:

  1. Preparació fins a dues convocatòries (des de la data de matriculació). Si no has pogut dedicar el temps necessari a preparar el curs perquè la feina o bé situacions personals extraordinàries no t'han deixat, no et preocupis, la modalitat on-line inclou una assegurança d'un curs més sense cap cost econòmic per a garantir-te que els diners invertits en el curs serviran per assolir l'objectiu desitjat.
  2. Assignació TUTOR responsable de la formació. J mateix, com a tutor, en tot moment m'encarregaré de trobar solució a qualsevol problema o entrebanc que et puguis trobar durant el curs on-line. Coordino les necessitats dels alumnes i els recursos del centre i dels docents per a trobar sempre la millor resposta a les necessitats que vagin sorgint al llarg del curs.
  3. Continguts programats per setmanes al Moodle o aula virtual. Disposem d'una plataforma on s'ordenen les diferents matèries que cal preparar i que han estat creades i fan el seguiment el professorat de les diferents matèries. Si cliques a continuació veuràs l’índex de cursos de la nostra plataforma: moodle campus25
  4. Tres simulacions d'exàmens. Per a poder valorar com porten el curs els alumnes on-line, se'ls convoca fins a tres vegades perquè posin a prova el que han anat aprenent i perquè s'acostumin al temps i format dels exàmens oficials. Els primers exàmens els convoquem poc abans de nadals, els segons abans de Pasqua i els darrers, dues setmanes abans dels exàmens oficials. Aquesta pràctica és fonamental per a una bona preparació de cares al dia de la convocatòria oficial de les proves d'accés.
  5. Informació i inscripció on-line per l'examen. Jo mateix, com a tutor, també m'encarrego d'informar-vos i donar-vos suport en el procés d'inscripció de les proves, en la gestió de les possibles exempcions que us puguin atorgar i el l'elaboració del currículum que us pot bonificar amb fins un punt extra. No us heu de preocupar de res més que d'estudiar i seguir les indicacions dels professors i de mi mateix.  Més de 20 anys d'experiència en aquestes proves ens avalen.

REQUISITS

S'hi poden presentar les persones que tinguin complerts 19 anys, o els compleixin durant l'any acadèmic i que no disposin d'un grau mitjà d'FP ni del batxillerat.

CONTINGUTS DE LA PROVA

Les proves consten de dues parts: una PROVA COMUNA, que realitzaran tots els candidats, i una PROVA ESPECÍFICA, en relació amb els estudis que vulgui realitzar l’aspirant.

  • PROVA COMUNA

EXERCICI 1: Llengua catalana
EXERCICI 2: Llengua castellana
EXERCICI 3: Matemàtiques
EXERCICI 4: Anglès

La prova té una durada de 4 hores.

  • PROVA ESPECÍFICA

L'alumne tria 2 matèries que corresponen a cada cicle formatiu. La prova té una durada de 3 hores. Les opcions de les matèries es poden consultar en l'enllaç matèries específiques per branca.

L’EXEMPCIÓ DE LES PROVES

Podran resultar exemptes de la totalitat o d’alguna part de la prova aquelles persones que justifiquin, amb documents oficials, els requisits exigits pel Departament d'Ensenyament.

Llengua catalana (acreditant menys de 2 anys de residència a Catalunya)

Prova comuna  (si s'ha superat totalment la prova d'accés a la universitat per als més grans de 25 anys, o si s'ha superat abans la prova d'accés als Cicles Formatius de Grau Superior)

Tota la Prova Específica (per experiència laboral, en funció de les famílies professionals, i per haver superat la prova d'Accés a la Universitat per als més grans de 25 anys, segons la branca d'estudis).

PREU I CONDICIONS

  • Matrícula gratuïta
  • Llibres inclosos
  • Preu: 720 €

* El pagament del curs a distància es podrà abonar en tres quotes consecutives de 240 €.

Comença a preparar-te ara mateix, no esperis més. T'esperem a Campus25!

 

93 490 22 26
Aquest lloc web utilitza cookies per poder millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació Accepto