fbpx

Curs

 

 

 Hola, soc en Josep Cardeñosa, codirector de Campus25 i tutor del curs de preparació de les proves d’accés a grau superior.

L’any 1996 vam començar a organitzar els cursos d’accés, i des d’aleshores (fa ja gairebé 25 anys) han passat per les nostres aules milers d’alumnes a qui el seu pas per Campus25 els hi va canviar la vida.
Estem molt satisfets per la tasca realitzada fins ara i seguim amb la mateixa il•lusió que el primer any, ajudant, orientant i formant a totes aquelles persones que han confiat en el nostre sistema. Per a l'equip de Campus 25 preparar les proves d'accés als Cicles Formatius de Grau Superior, autoritzades pel Departament d'Ensenyament, és un repte acadèmic molt gratificant.

La formació professional de grau superior us obrirà un nou món laboral engrescador i motivador que us ajudarà a millorar tant professional com personalment a la vida.

 

 

Els excel.lent resultats obtinguts des de les primeres promocions s'expliquen perquè l'experiència acumulada ens permet oferir un curs dinàmic, ben organitzat i pràctic que compta amb les següents prestacions :

  • Qualitat formativa
  • Flexibilitat horària
  • Materials propis
  • Suport psicopedagògic personalitzat
  • Plataforma virtual i moodle
  • Simulacres d'exàmens
  • Orientació acadèmica i futura inserció laboral

Les proves d’accés als cicles formatius de Grau Superior tenen lloc un cop l’any (mes de maig).

Cada candidat disposa d’un nombre il·limitat de convocatòries.

Com a Centre autoritzat pel Departament d'Ensenyament, la qualificació final del curs d'accés a Campus 25, sempre que sigui positiva, es multiplicarà pel coeficient de 0,20 i s'afegirà, juntament amb la valoració del CV, a la qualificació obtinguda a l'examen oficial de la prova d'accés.

REQUISITS

S'hi poden presentar les persones que tinguin complerts 19 anys, o els compleixin durant l'any acadèmic.

*curs bonificable per Fundae a cost 0€ [+informació]

CONTINGUTS DE LA PROVA

Les proves consten de dues parts: una PROVA COMUNA, que realitzaran tots els candidats, i una PROVA ESPECÍFICA, en relació amb els estudis que vulgui realitzar l’aspirant.

PROVA COMUNA

EXERCICI 1: Llengua catalana
EXERCICI 2: Llengua castellana
EXERCICI 3: Matemàtiques
EXERCICI 4: Anglès

La prova té una durada de 4 hores.

PROVA ESPECÍFICA

L'alumne trïa 2 matèries que corresponen a cada cicle formatiu. La prova té una durada de 3 hores. Les opcions de les matèries es poden consultar en l'enllaç matèries específiques per branca.

L’EXEMPCIÓ DE LES PROVES

Podran resultar exemptes de la totalitat o d’alguna part de la prova aquelles persones que justifiquin, amb documents oficials, els requisits exigits pel Departament d'Ensenyament.
Llengua catalana (acreditant menys de 2 anys de residència a Catalunya)
Prova comuna  (si s'ha superat totalment la prova d'accés a la universitat per als més grans de 25 anys, o si s'ha superat abans la prova d'accés als Cicles Formatius de Grau Superior)
Nota la Prova Específica (per experiència laboral, en funció de les famílies professionals, i per haver superat la prova d'Accés a la Universitat per als més grans de 25 anys, segons la branca d'estudis).

 

questa pàgina utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació que ens ajuda a optimitzar la teva visita a la web. Pots acceptar o denegar les galetes prement a "acceptar" o "no acceptar".
Més informació Accepto No accepto