fbpx

Curs Parlar en Públic

 

Classes i cursos per parlar en públic

Parlar en públic pot esdevenir una tasca molt difícil per a moltes persones. El fet d'adreçar-se a una multitud de persones pot esser un assumpte delicat, bé pel nerviosisme que suscita, per la por a "què diran" o per la desconfiança en un mateix. Però tenim bones noticies: pots superar aquesta por si et capacites adequadament.

Amb aquestes classes i cursos, aprendràs les tècniques necessàries per dominar aquesta activitat. També t'ajudarem a que t'expressis amb total fluïdesa davant del públic, a més de contribuir a generar una major seguretat i determinació en el que dius.

 

La formació especialitzada en oratòria i parlar en públic s'imparteix en el centre col·laborador YOS Coaching. A la seva web hi trobaràs tota la informació dels programes, preus i dates actualitzades.

Demana per les condicions especials per a alumnes i exalumnes de Campus25.

 

Veure les classes i cursos de parlar en públic presencials a Barcelona.

Veure les classes i cursos de parlar en públic online.

 

Els cursos son bonificables per Fundae [+informació] 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris, oferir màrqueting personalitzat i millorar els nostres serveis. Tens més informació a la nostra Política de Cookie