fbpx

Angles per Joves

 

Referent als adolescents, Cambridge English possibilita examinar-se de tres nivells diferents:

La titulació A2 Key for School demostra que l’alumne pot comunicar-se en anglès en situacions simples i quotidianes. És el següent pas després dels exàmens Starters, Movers i Flyers, i també un bon punt de partida per a què els alumnes de primària comencin a aprendre anglès.
L’examen proporciona als alumnes la confiança necessària per a la preparació d’exàmens d’anglès de nivell superior com el B1 Preliminary for Schools.
La duració de l’examen aproximada és de dues hores i l’estructura oficial es pot consultar en el següent enllaç: A2 for Schools

La titulació B1 Preliminary for Schools demostra que l’alumne domina els aspectes fonamentals de l’anglès i posseeix les habilitats lingüístiques necessàries per a un ús quotidià.
Així mateix, l’examen està enfocat al mateix nivell del MCER (Marc Comú de Referència Europea) que Cambridge English: 1 Preliminary, però el contingut es dirigeix a alumnes en edat escolar.
La duració aproximada de l’examen és de 2 hores i 20 minuts, i l’estructura oficial es pot consultar en el següent enllaç: B1 for Schools

La titulació B2 First for School demostra que l’alumne posseeix les habilitats lingüístiques necessàries per comunicar-se en un entorn angloparlant.
També és una excel·lent manera de preparar-se per exàmens de nivell superior, com el C1 Advanced.
Cambridge English: B2 First for Schools està enfocat al mateix nivell del MCER (Marc Comú de Referència Europea) que Cambridge English: B2 First, però el contingut es dirigeix als alumnes en edat escolar.
La duració aproximada de l’examen és de 3 hores i 30 minuts, i l’estructura oficial es pot consultar en el següent enllaç: B2 for Schools

93 490 22 26
Aquest lloc web utilitza cookies per poder millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació Accepto No accepto