fbpx

Classes de Reforç - Secundària

 

A Campus 25 s’ofereixen unes aules de reforç pels estudiants que actualment estiguin cursant ESO.

Els objectius d'aquests cursos són:

1. Aconseguir que l'alumne assoleixi i consolidi els continguts específics de les diferents assignatures mitjançant un reforç i seguiment individualitzat.
2. Que l'alumne adquireixi aptituds i hàbits necessaris per l'estudi i preparació dels exàmens. Ajudar-los a organitzar els materials escolars i el temps d'estudi desplegant tècniques i recursos pedagògics.
3. Superar els exàmens de recuperació i obtenir eines que facilitin el següent curs.

Per a fer-ho possible, l'equip docent de Campus 25 dedica tots els seus esforços a explicar i repassar els continguts dels crèdits de les diferents matèries que s’imparteixen. Els continguts es preparen en grups reduïts, màxim 10 alumnes per professor. Les classes les dirigeixen professors titulats i especialistes en les diferents matèries.

També disposem d’un servei d’assessorament pedagògic que realitzarem durant les hores de classe. El tutor atendrà l’alumne de manera individual per tal de programar les tasques de la setmana.
L’Equip pedagògic també lliurarà un informe final (dirigit als pares) sobre l’evolució de l’alumne.

El reforç es pot contractar per setmanes o tot complert fins a un màxim de 6 setmanes. Una vegada l’alumne s’ha matriculat, es fa una 1a reunió pedagògica individual per estructurar tots els continguts i deures a treballar.

A més us oferim un curs intensiu d’anglès del 2 al 27 de juliol adaptat als nivells que han d’assolir durant la ESO. Hi haurà 2 nivells i les classes seran de 2 hores diàries que es podran combinar amb 2 hores de reforç.

Setmanes disponibles:

- Del 2 de juliol al 6 de juliol
- Del 9 de juliol al 13 de juliol
- Del 16 de juliol al 20 de juliol
- Del 23 de juliol al 27 de juliol
- Del 27 d’agost al 31 d´agost
- Del 3 de setembre al 7 de setembre

Horaris:

De 9:30h a 13:30h

Preus:

  preu per setmana
(1-3 setmanes)
Preu mensual
(2-27 de juliol)
Preu complet
(6 setmanes)
1 hora/dia 36€ 121€ 190€
2 hores/dia 68€ 228€ 308€
3 hores/dia 98€ 323€ 436€
4 hores/dia 118€ 396€ 534€

En funció de les hores i les setmanes que es vulguin cursar. Podeu demanar el vostre  pressupost personalitzat contactant amb nosaltres.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per poder millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Més informació Accepto No accepto