fbpx

Inglés para Niños

 

Las Titulaciones de Cambridge English están concebidas para que los alumnos se formen mediante un aprendizaje sólido y progresivo. Su experiencia académica es una garantía para la correcta asimilación del inglés según las edades, los niveles y las necesidades de cada alumno. 

Tota aquesta gamma d’exàmens, en les tres versions, ajuden els nens i nenes a iniciar el seu camí en l’aprenentatge de l’anglès de forma divertida i són un excel·lent mitjà perquè adquireixin confiança i millorin el seu anglès.

Les proves estan redactades al voltant de temes que resultin familiars i es centren en les habilitats que són necessàries per comunicar-se en anglès de manera efectiva, és a dir, comprensió auditiva (listening), expressió oral (speaking), comprensió lectora (reading) i expressió escrita (writing)

Per a l’edat escolar, conten amb una amplia gamma d’exàmens, dissenyats de forma específica pels més petits, que presentem a continuació:

NIVELL EDAT DURACIÓ DE L'EXAMEN
Pre-A1 Starters 6-8 anys 45 minuts
A1 Movers  8-10 anys 1 hora
A2 Flyers  10-12 anys 1 hora i 15 minuts

Si voleu conèixer més informació dels exàmens o saber dates oficials podeu consultar la pàgina oficial fent click en el següent enllaç: Cambridge

Este sitio web utiliza cookies para poder mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Más información Acepto No acepto