fbpx
 

 

L'actual mercat laboral està en canvi constant. La digitalització i les noves tecnologies estan modificant-ho per complet, posant en escac a alguns oficis tradicionals i provocant una demanda de noves professions, que pocs anys enrere haurien estat impensables.

En aquest context, la formació acadèmica progressiva no és només un dels aspectes millor valorats per les empreses, sinó que s'ha convertit en una necessitat de primer ordre. Tornar a estudiar als 30 o als 40 t'ajudarà a adequar el teu perfil professional a les noves necessitats del mercat i evitarà que t'estancis. Els cursos certificats d'idiomes, els graus universitaris i els cicles formatius de grau superior o professionals així com els màsters oficials aconseguiran que el teu currículum destaqui.

Si necessites un canvi laboral, o si vols llevar-te aquesta espineta que tens clavada i preparar-te per a l'accés a la universitat per a adults, a Campus 25 t'oferim un acompanyament especialitzat que et facilitarà enormement aquesta tasca. Descobreix per què estudiar és bo sigui com sigui la teva edat!

 

4 beneficis d'estudiar d'adult...

  1. Et permetrà ampliar la teva xarxa de contactes personals i professionals, la teva experiència serà realment enriquidora i et permetrà superar o fins i tot trencar amb la teva rutina habitual. Anar a classe implica conèixer tant a futurs col·legues acadèmics, com a professors i professionals del sector en el qual vulguis progressar.
  2. Estudiar és bo també perquè les empreses entenen que t'esforces per millorar i augmentar les teves competències professionals. El mercat laboral ha anat durant anys cap a l'especialització, però també és veritat que estem observant un viratge interessant, ja que moltes empreses demanden ja professionals amb habilitats mixtes i híbrides. Actualment, els qui saben sortir de la seva zona de confort i els qui saben adaptar-se a diferents tasques perquè demostren habilitats d'allò més complementàries, escalen més ràpidament.
  3. Si en èpoques anteriors vas haver de treballar molt dur i et vas veure obligat a deixar d'estudiar per les circumstàncies de la vida, ara tens l'oportunitat de fer-ho. La universitat per a adults no és només per a aquells que volen impulsar la seva carrera professional o acadèmica, sinó també per als qui busquen créixer a nivell personal. Realitza't i gaudeix estudiant aquesta carrera amb la qual sempre has somiat!
  4. Evitaràs estancar-te a nivell professional. En un escenari en el qual escassegen les oportunitats laborals, quedar-se parat no és una opció. Formar-te t'ajudarà a incentivar la teva motivació professional i a mantenir la teva ment activa. No deixis que les teves aspiracions quedin relegades pel pes de la rutina diària. Recorda que les empreses treballen cada vegada més amb projectes vius, per això valoren especialment als candidats que estan demostrant en temps real la seva capacitat de renovació i aprenentatge, les seves habilitats mentals i la seva capacitat d'adaptació al treball en equip des de la creativitat.

I 5 avantatges amb les quals comptes...

  1. Encara que no t'ho creguis, a nivell de maduració cerebral estàs en la millor edat per a estudiar. El teu cervell ja fa dècades que sap pensar en abstracte, sintetitzar la informació rellevant, processar tot tipus de tolerància a la frustració i has après per fi a organitzar-te de veritat. Amb la precisa orientació d'un centre d'estudis d'adults podràs reprendre els teus estudis i repensar el teu futur laboral.
  2. Començar una carrera als 30 pot donar vertigen, però normalment és un procés molt més àgil i fructífer que en edats anteriors. El nivell d'autoexigència, el temps limitat disponible i la teva experiència personal i professional solen ser elements que contribueixen al fet que els majors obtinguin un millor rendiment en els estudis universitaris.
  3. La teva ment és més activa i clara en aquests anys del que ho va ser durant la teva adolescència i la teva infantesa. Aquest avantatge cognitiu provoca que reprendre els estudis i superar les proves d'accés a la universitat per a adults sigui molt més fàcil i ràpid. A més, les universitats reserven un 3% o més de les seves places per a estudiants que s'incorporen mitjançant aquests exàmens obligatoris. Es tracta d'uns exàmens que se superen amb estudi, confiança i motivació.

A les aules de Campus 25 sabem que estudiar d'adults té beneficis i sabem potenciar-los. Al nostre centre comptaràs amb un tutor que serà la teva guia acadèmic. Gràcies a ell estaràs informat de tots els tràmits, exàmens i processos de preinscripció i matriculació en els graus universitaris. També tindràs a la teva disposició tots els models d'examen oficials i molts altres continguts específics que dissenyem en el nostre centre per a persones com tu. A més disposaràs d'un suport extra amb la plataforma educativa Classlife mitjançant la qual podràs reforçar continguts, assistir a classes en directe i contactar de manera àgil amb els tutors. El curs resulta dinàmic i potent, modern i precís. La qualitat està per sobre de la quantitat. I estudiar així resulta més senzill i motivador.

Et brindem tot el suport personal i l'orientació professional d'un professorat que està enamorat del seu treball. Vine a campus!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris, oferir màrqueting personalitzat i millorar els nostres serveis. Tens més informació a la nostra Política de Cookie