fbpx
 

 

Si en els anys '80 i '90 la Formació Professional estava infravalorada, actualment és tot el contrari. Les FP, amb el seu enfocament pràctic, ofereixen sortides laborals sòlides i més immediates. A més, en segons quins sectors, els sous  no tenen res a envejar als de professionals que s'han format en la universitat.

 

Al nostre planeta hi viuen uns 7.700 milions de persones i d'ells, més de 1.100 en parlen anglès. Només aquesta xifra t'hauria de motivar per aprendre anglès. Però, a més, ja ets hispanoparlant, cosa que significa que si combines els dos idiomes, podràs arribar a comunicar-te amb més del 20% dels habitants del món.

 

Cada any, més de 2000 persones es presenten a la prova d'accés a la universitat per a més grans de 25 anys a Catalunya. I és que la necessitat de formar-se i obtenir una titulació universitària no és només una qüestió de satisfacció personal, sinó una clau important per a tenir èxit en un mercat laboral molt competitiu.

 

L'actual mercat laboral està en canvi constant. La digitalització i les noves tecnologies estan modificant-ho per complet, posant en escac a alguns oficis tradicionals i provocant una demanda de noves professions, que pocs anys enrere haurien estat impensables.

 

A mesura que acabem el Batxillerat o que estem a prop d’acabar un CFGS i ens sembla que necessitem millorar la nostra nota tall, ens plantegem començar a preparar la selectivitat de manera més consistent i dinàmica.

 

Quines són les millors tècniques d'estudi? No hi ha una única resposta a aquesta pregunta. Depèn de la forma en que  la teva memòria fixa els coneixements i les matèries que estiguis treballant, hi haurà tècniques d'estudi que et funcionaran millor que unes altres. Prova i decideix quines són les més adequades per a tu.

Consells per les PAP

 

Si estàs estudiant per a les proves d'accés a la Universitat, i heu triat la carrera d'Educació Infantil i Primària, haureu d'aprovar les PAP a més de les PAU.

 

Segur que has escoltat mil vegades que l'anglès avui dia és imprescindible i abans de presentar-te a alguna entrevista de treball, t'has vist de sobte teclejant q Google «com saber el meu nivell d'anglès per al meu currículum». Tranquil, ens ha passat a tots! Esbrinar-ho no és difícil. Pots fer gratuïtament aquest test per a saber-ho.

 

Actualment és pràcticament indispensable posseir el graduat en ESO per poder desenvolupar moltes de les professions amb més projecció laboral, i sobretot ben remunerades.

Si fa temps que penses sobre l'assumpte, i t'has preguntat si és difícil treure's l'ESO per a adults, segueix llegint i descobreix-lo. T'explicarem com obtenir el títol oficial del graduat a l'ESO, si per les raons que siguin no has finalitzat els teus estudis en la formació obligatòria.

 

Si estàs pensant a reprendre els teus estudis per a millorar la teva situació laboral o obtenir una ocupació en un sector que t'agradi, els cicles de grau mitjà i superior són una molt bona opció.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris, oferir màrqueting personalitzat i millorar els nostres serveis. Tens més informació a la nostra Política de Cookie