fbpx
 

 

Actualment és pràcticament indispensable posseir el graduat en ESO per poder desenvolupar moltes de les professions amb més projecció laboral, i sobretot ben remunerades.

Si fa temps que penses sobre l'assumpte, i t'has preguntat si és difícil treure's l'ESO per a adults, segueix llegint i descobreix-lo. T'explicarem com obtenir el títol oficial del graduat a l'ESO, si per les raons que siguin no has finalitzat els teus estudis en la formació obligatòria.

És difícil treure's l'ESO per a adults?

No. Treure's l'ESO per a adults no és difícil. Encara que sí que requereix de la intenció de tornar a estudiar, així com de l'afany personal per assolir aquest objectiu. A la majoria de les autonomies espanyoles, tens a la teva disposició els anomenats Centres d'Educació de Persones Adultes.

Si ets major de 18 anys (o els compleixes dins de l'any natural de matriculació), et pots matricular en aquests centres d'adults per treure't l'ESO. El programa acadèmic es desenvolupa durant 2 anys amb classes presencials i amb horaris de dilluns a divendres. L'avaluació és continuada i l'assistència a les classes obligatòria. Les faltes d'assistència s'han de justificar i compensar amb activitats i exercicis pràctics.

Si ets menor de 18 anys, i només en circumstàncies excepcionals, de caràcter professional o acadèmic, (amb la deguda acreditació), també pots matricular-te als Centres d'Adults per obtenir l'ESO.

A centres especialitzats com Campus 25 t'oferim un curs per treure's l'ESO. Si podeu aportar els certificats de notes del vostre institut, podreu convalidar assignatures de 4t de l'ESO ordinària, i aconseguir en un any, o fins i tot en menys temps, el graduat de l'ESO per a adults.

El curs és flexible, el pots començar a qualsevol dels 3 trimestres (setembre, gener o abril), en horari de matí o tarda. Els exàmens tenen lloc a Campus 25. I el títol expedit per Campus 25 és oficial i és vàlid a tot el territori espanyol.

 

Quines són les assignatures de l'ESO per a adults?

 

Segons el Decret 161/2009, del 27 d'octubre, l'ESO per a adults s'organitza en dos nivells i un total de 34 mòduls o assignatures. El primer cicle es correspon amb 1r i 2n de l'ESO (17 mòduls), i el segon nivell amb 3r i 4t de l'ESO (17 mòduls).

A Campus 25, amb una entrevista acadèmica i una prova de nivell, pots convalidar sencer tot el 1r nivell, i cursar només els 17 mòduls o assignatures del 2n nivell. Sempre en un sol any. Si acredites un PFI només t'hauràs d'examinar de 7 mòduls o assignatures.

Els mòduls o assignatures del títol oficial del graduat en ESO per a adults són:

  • Àmbit Científic/Tecnològic: matemàtiques, biologia, física, química i tecnologia.
  • Àmbit de la comunicació: llengua castellana, llengua catalana, llengua anglesa, literatura catalana i literatura castellana.
  • Àmbit Social: geografia, història i moviments socials i migracions.

 

L'ESO per a adults té un temari específic?

Sí. Tant al primer nivell com al segon nivell de l'ESO per a adults els alumnes han de superar 14 matèries obligatòries, i tres matèries optatives, que el centre d'adults, és a dir, que Campus 25 escull. Un total de 17 mòduls en 1 any acadèmic.

Els continguts de cada signatura queden recollits al DOGC corresponent, i s'imparteixen de manera presencial, ordenada i progressiva, a mesura que avancen els trimestres.

 

Quan dura l'ESO per a adults?

Per treure's l'ESO als Centres de Formació d'Adults es necessiten, com a màxim, 2 anys que es corresponen amb els dos nivells educatius esmentats.

A la nostra escola d'adults a Barcelona, ​​podeu obtenir el graduat en ESO per a adults en tan sols 1 any. Pots convalidar assignatures o mòduls, si presentes el teu certificat de notes aprovades fins a 4t de l'ESO. O també pots convalidar tot el primer nivell amb una entrevista acadèmica i una prova de nivell.

A Campus 25 comptaràs amb un equip docent professional i especialitzat. La teva tutora pedagògica supervisarà el teu procés de formació (si cal, ho adaptarà a les teves necessitats), i et guiarà constantment per ajudar-te a aprovar els 17 mòduls o assignatures. Els exàmens tenen lloc al mateix Campus 25 en finalitzar cada trimestre.

Comptaràs a més amb tota mena de recursos didàctics, materials en línia, exercicis i solucionaris, vídeos i tutorials que trobaràs a la plataforma educativa virtual Classlife, un suport formatiu molt eficaç per a les classes presencials.

A diferència d'altres centres educatius, a Campus 25 t'oferirem assessorament personalitzat perquè triïs bé el teu futur, és a dir, perquè sàpigues realment què vols estudiar. I sobretot perquè tinguis clar a quines feines o quins són els àmbits acadèmics o professionals als quals pots accedir. Entre altres possibilitats, podràs preparar Oposicions, cursar un Cicle Formatiu de Grau Mitjà, començar el Batxillerat, preparar la prova d'Accés als CFGS (si tens més de 19 anys), i preparar també la Prova d'Accés a la Universitat per a gent gran 25 anys.

 

Hem ajudat centenars de joves a obtenir el seu graduat en ESO per a adults, contacta'ns i comença el teu curs ja.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris, oferir màrqueting personalitzat i millorar els nostres serveis. Tens més informació a la nostra Política de Cookie